Logosuunnittelu Turusta käsin Saloon ja koko Suomeen

Yhteystiedot
Logo

Teen logosuunnittelua ja muuta graafista suunnittelua tarpeidesi mukaan. Palvelen Turusta käsin asiakkaita ympäri Suomen.

 

Lue lisää palveluistani ja ota yhteyttä!

Logo jättää mielikuvan

Logo antaa usein ensimmäisen mielikuvan yrityksestäsi, joten sen suunnitteluun kannattaa panostaa. Logon suunnittelussa on huomioitava monia asioita, kuten muoto- ja värikieli sekä erottuvuus. Selkeys on valttia, mutta tarvitaan myös luovuutta, jotta logosta saadaan uniikki ja hyvällä tavalla huomiota herättävä. Hyvä logo myös kertoo, mistä yrityksessä on kyse, ja antaa osviittaa esimerkiksi toimialasta.

Logosuunnittelu ammattilaiselta

Voit halutessasi antaa logon suunnittelun täysin ammattilaisen tehtäväksi. Olen valmistunut teolliseksi muotoilijaksi jo vuonna 1994 ja toiminut noin 20 vuotta tuotesuunnittelun, tuotekehityksen ja grafiikan parissa. Monipuolisen osaamiseni ja kokemukseni avulla autan sinua saamaan yrityksellesi sopivan logon.

Kysy lisätietoja

Vanhan logon päivitys

Jos yritykselläsi on jo logo, voin auttaa sen päivittämisessä. Joskus yrityksen toiminta tai muu graafinen ilme on muuttunut vuosien saatossa, eikä logo enää palvele parhaalla mahdollisella tavalla. Logon ilmettä voidaan muokata esimerkiksi uusilla fonteilla ja väreillä. Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Yhteystiedot

Muu graafinen suunnittelu

Palveluni kattaa myös muun graafisen suunnittelun. Voit tilata minulta logosuunnittelun lisäksi vaikka yrityksesi koko graafisen ilmeen. Graafinen ilme luo pohjan visuaalisille materiaaleille, kuten käyntikorteille, ikkunateippauksille, mainoksille, esitteille ja verkkosivuille. Suunnittelen myös erilaiset visuaaliset materiaalit puolestasi.

Tutustu portfolioon

Graafisen suunnittelun hinta

Luovan suunnittelun rutiinitöiden hinta on 65 € + alv. 24 % tunnilta. Jos haluat arvion rutiinityöhön tarvittavasta tuntimäärästä, ota yhteyttä!

Yhteystiedot